Na dotazy odpovídá
MUDr. Ján Pilka
Vedoucí lékař, plastický chirurg

Augmentace a těhotenství

15.04.2019

Pane doktore, nechala jsem si zvětšit prsa a krátce na to jsem otěhotněla. Není to problém? Děkuji za odpověď.

Odpověď na otázku

15.04.2019

Dobrý den, děkuji za dotaz. Implantáty kojení nevadí. Ovšem kojení může mít vliv na vzhled vašich prsou. Pokud s nimi nebudete spokojená, můžete půl roku poté, co přestanete kojit, opět navštívit plastického chirurga.

MUDr. Ján Pilka