Na dotazy odpovídá
MUDr. Ján Pilka
Vedoucí lékař, plastický chirurg

Úprava povislé kůže na břiše

10.05.2019

Dobrý den,
Po rychlém zhubnutí cca 12kg mám povislou kůži na břiše se zbytky podkožního tuku. Pomohla by liposukce Body Tide? Bylo by možné tento tuk použít i pro lipotransfer?

Odpověď na otázku

14.05.2019

Dobrý den, děkuji za dotaz. Ve Vašem případě je důležité, abych mohl posoudit kvalitu Vaší kůže. Liposukce BodyTite může pomoci, ale často bývá kůže po tak velkém zhubnutí už hodně nekvalitní a povolená a pak je potřeba provést plastickou operaci břicha, tzv. abdominoplastiku. Při osobní konzultaci Vám řeknu bližší informace také o lipotransferu.

MUDr. Ján Pilka