Na dotazy odpovídá
MUDr. Ján Pilka
Vedoucí lékař, plastický chirurg

Modelace prsou

18.06.2020

Dobrý den, dojde při modelaci menších povislých prsou ještě k jejich zmenšení?
Předem dekuji za odpověď

Odpověď na otázku

21.06.2020

Dobrý den, děkuji za dotaz. Máte-li menší povislá prsa, pak modelací změním postavení prsou a jen velmi nepatrně se zmenší. Při modelaci lze prsa zvětšit a to jak implantáty, tak i vlastním tukem, tedy bez použití cizího materiálu. Vše můžeme probrat osobně při konzultaci.

MUDr. Ján Pilka