Na dotazy odpovídá
MUDr. Ján Pilka
Vedoucí lékař, plastický chirurg

Výměna prsních implantátů

08.05.2021

Dobrý den,
pracujete také s implantáty B-lite s povrchem Microthane? A po jak dlouhé době je možná reaugmentace u tohoto typu implantátu? Jsem pár měsíců po operaci a v budoucnu bych chtěla prsa ještě o něco zvětšit (momentálně mám 365ml). Četla jsem, že se u tohoto povrchu musí nějaký čas před výměnou počkat.

Děkuji za odpověď,

Černá

Odpověď na otázku

11.05.2021

Dobrý den, děkuji za dotaz. Ano s tímto typem implantátů pracujeme. S jejich výměnou je dobré počkat hlavně ze zdravotních důvodů. Máte za sebou rekonvalescenci, která je velmi důležitá a zákrok se prováděl a znovu bude provádět v celkové anestezii. Doporučuji počkat nejméně jeden rok.

MUDr. Ján Pilka