Na dotazy odpovídá
MUDr. Ján Pilka
Vedoucí lékař, plastický chirurg

Modelace prsou

16.06.2021

Dobrý den, pane doktore. Mám dotaz ohledně zpevnění prsou. Jsou lehce povislá, ale více mi vadí, že se "přelévají" nebo "vytékají" z podprsenky, nemohu např. nosit push-up nebo otevřenější střih. Používám proto tzv. zmenšovací typ, kde košíček obepne celý prs a vytvoří hezký sportovní vzhled (kupuji velikost 75/F). Nejhorší je, když si lehnu na záda a prsa mi "stečou" do stran, takže mám vlastně jaksi plochý hrudník. Chci se tedy zeptat, jestli je možná modelace, která prsa hlavně zpevní, případně lehce pozvedne, aniž by se příliš změnil jejich přirozený tvar. A je možné vybrat si například tvar poprsí podle obrázku a Vy potom vyhodnotíte, zda je vůbec možné takového tvaru s mými prsy dosáhnout? Moc děkuji za Váš čas.

Odpověď na otázku

22.06.2021

Dobrý den, děkuji za dotaz. Ano, modelace prsa zpevní i pozvedne. Je možné provést také modelaci s autoaugmentací, jejíž výsledek je ještě lepší. Pokud jde o výběr tvaru a velikosti prsou, pak si můžete přinést obrázek a já při osobní konzultaci posoudím Váš hrudník, kvalitu kůže a pak Vám řeknu, jakým zákrokem lze dosáhnout toho, co si přejete.

MUDr. Ján Pilka