Na dotazy odpovídá
MUDr. Ján Pilka
Vedoucí lékař, plastický chirurg

Kojení s prsními implantáty

26.07.2019

Dobrý den, děkuji za dotaz. O svou vnučku nemusíte mít obavy. Prsní implantáty nebrání ženám při kojení. Jen je potřeba mít na paměti, že kojení může mít vliv na tvar poprsí. To se dá po ukončení…

Zvětšení prsou

27.05.2019

Dobrý den, děkuji za dotaz. Ano, vlastním tukem lze zvětšit prsa, ale musí být k tomu vhodná a nelze je zvětšit o více než půl až jednu velikost. Pokud jde o implantáty, pak si můžete při konzultaci…

Zvětšení prsou

01.05.2019

Dobrý den, děkuji za dotaz. Píšete, že jste podstoupila augmentaci v prosinci. Další zákrok je možné provést nejdříve za půl roku, ovšem nejlepší by bylo až po roce. Určitě není problém, že jsme ji…

Augmentace a těhotenství

15.04.2019

Dobrý den, děkuji za dotaz. Implantáty kojení nevadí. Ovšem kojení může mít vliv na vzhled vašich prsou. Pokud s nimi nebudete spokojená, můžete půl roku poté, co přestanete kojit, opět navštívit…

Lipotransfer do prsou

25.02.2019

Ptáte se na zvětšení prsou vlastním tukem, tedy na lipotransfer. Tuto metodu u nás na klinice provádíme, ale vy chcete zvětšit prsa až o 3 velikosti a v takovém případě nelze vlastní tuk použít.…