Na dotazy odpovídá
MUDr. Ján Pilka
Vedoucí lékař, plastický chirurg

Vyjmutí prsních implantátů

12.02.2019

Dobrý den, řešením je implantáty vyjmout, pokud Vám vadí a prsa vyplnit vlastním tukem. Ale více Vám řeknu osobně, až Vás prohlédnu. Je možné, že bude potřeba ještě provést modelaci prsou

Zvětšení prsou a kojení

04.02.2019

Dobrý den, děkuji za dotaz. Tak pokud jde o augmentaci, tedy zvětšení prsou implantáty, pak tento zákrok můžete podstoupit šest měsíců po skončení kojení. Rozhodnete-li se pro další dítě, pak…

Lipotransfer do pozadí

07.01.2019

Dobrý den, jde o lipotransfer do pozadí. Tedy o jeho zvětšení vlastním tukem. Ten odsávám z partií, kde je ho hodně. Pomocí speciální metody se pak tuk vyčistí a poté ho přenesu do pozadí. Pokud jde…

Prsní implantáty a kojení

10.12.2018

Dobrý den, budete mít pro svou přítelkyni hezký dárek, který jistě ocení. Prsní implantáty nijak nebrání kojení, ale je potřeba si uvědomit, jak vždy zdůrazňuje pan doktor Pilka, že těhotenství tvar…

Zvětšení prsou před mateřstvím

21.11.2018

Také Vás zdravím Maruško a děkuji za dotaz. Prsní implantáty nijak nebrání kojení, ale jak vždycky říká pan doktor Pilka, je potřeba si uvědomit, že těhotenství tvar prsou podstatně změní, stejně tak…